Maelion sterk door teamwerk

Duizendpoten

Het team van Maelion beschikt over alleskunners…

Generalisten

Van vloeren leggen tot…

Detaillisten

Miniaturen afwerking…

Creatievelingen

De bedenkers van al het moois…

De mannen en vrouw van Maelion...

Het is december 2009, na een 11 maanden durende verbouwing van het privé woonhuis van Ingrid en Vries-Jan, voornamelijk uitgevoerd door Chris van Rosmalen, Henk Zuidam en Vries-Jan Zuidam, ontstaat tijdens het kerstdiner “het idee”.

Dit team kan iets moois doen met de ervaring die tot nu toe opgedaan is. Vries-Jan stelt vader (Henk) en schoonvader (Chris) voor om een bedrijf te starten in het hoogwaardig renoveren van woningen. De combinatie van ervaring in de bouwkunde/aannemerij, financiële bedrijfsvoering en makelaardij lijkt een gouden trio.

Na een pilotjaar met drie zeer succesvolle projecten komt Maelion echt tot leven. In de beginjaren worden veel individuele woningen en appartementen omgetoverd tot luxe woningen. Ook in de crisistijd blijkt de markt voor compleet gerenoveerde woningen zeer sterk. In die periode worden de renovaties voornamelijk door ons drieën uitgevoerd.

In 2014 wordt het bedrijf in het hart geraakt door de hersenbloeding van Henk. Het gouden trio kan niet meer verder op de succesvolle beginpassen en een drastische verandering is noodzakelijk. Chris en Vries-Jan zetten het bedrijf voort en Ingrid komt het bedrijf versterken.

Naast de renovaties van woningen en appartementen gaan wij ons steeds meer richten op transformaties, splitsingen en meer bijzondere projecten, zoals kerken, scholen, pakhuizen en bedrijfspanden. Nog altijd staat het eindproduct wonen als uiteindelijk doel bovenaan.

Deze bedrijfsvoering vraagt ook een uitbreiding van de mankracht. Na een lange zoektocht vinden wij een vast team van specialisten waarmee we inmiddels alle projecten uitvoeren. Steeds vaker besteden we onderdelen van het proces uit, maar nog altijd vindt alles onder eigen supervisie plaats.

Ons motto “in iedere woning die wij opleveren, zouden we zelf kunnen wonen”

 

Team Maelion

Ingrid Zuidam - van Rosmalen

Ingrid Zuidam - van Rosmalen

Organisator

Ik ben de spin in het web op de achtergrond. Niet alleen regel ik de financiële administratie, maar ook draag ik bij aan de creatieve kant van het afwerken van de woningen. Daarnaast houd ik mij bezig met de website en andere marketing activiteiten.

Chris van Rosmalen

Chris van Rosmalen

Eigenaar

Ik draag zorg voor de uitvoering van elk project. Ik zorg voor de organisatie van sloop tot oplevering, lever materieel en materialen op tijd aan voor onze vakmannen. Daarnaast houd ik mij bezig met de techniek en werk ik graag mee in het team.

Vries-Jan Zuidam

Vries-Jan Zuidam

Eigenaar

Acquisitie, kostenberekeningen, aansturen van architecten en andere projectadviseurs vind ik erg leuk. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan de voorbereiding van de projecten, waarna de uitvoering meer bij Chris ligt. Waar mogelijk trek ik ook mijn kluskostuum aan en maak ik graag onderdeel uit van het klusteam.

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest