Achterweg 26 - Poortugaal

Wonen in de ruimte van een villa, sfeer van een oude kerk met moderne uitstraling en afwerking en de mogelijkheid tot volledige eigen inbreng? Op een unieke locatie in het hart van de sfeervolle dorpskern van Poortugaal, biedt Maelion een unieke kans aan! Het voormalige kerkgebouw “De Kapel” wordt getransformeerd tot een waanzinnige, zeer riante villa met grote tuin, garage en hoogwaardige afwerking. Dat alles met maar liefst een volume van 900m3, 236 m2 gebruiksoppervlak op een kavel van 500m2.

De getoonde tekeningen en impressies geven goed weer wat er mogelijk is. Graag gaan wij persoonlijk met de uiteindelijke koper in gesprek om de specifieke woonwensen in te passen, om het vervolgens geheel naar wens in te delen en desgewenst af te werken. Dit unieke pand wordt VON (vrij op naam verkocht). Dit houdt in dat de kosten gemoeid bij het in eigendom krijgen ervan, voor rekening van de verkoper komen.

De genoemde prijs is op basis van de getoonde indelingen en afwerking. Er wordt een compleet verbouwde woning opgeleverd op basis van de volgende uitgangspunten:

  • Keuken casco naar wens koper in te vullen.
  • Badkamers casco naar wens koper in te vullen.
  • Geheel verbouwd pand met alle technische voorzieningen op basis van een casco afwerking.
  • Inclusief garage.
  • Tuinaanleg is naar wens koper in te vullen.


215 m²


900 m³


500 m²


300 m²


2x


3x


4x


36 m²

Parkeerplaats auto
2x


21 m²

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden jou als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Achterweg 26
Postcode: 3171 EA
Plaats: Poortugaal
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 4
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: N.v.t.
Soort object: Half vrijstaande villa
Bouwjaar: Transformatie in 2017
Overige inpandige ruimte
22 m²
Perceeloppervlak: 500 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Mogelijkheid tot een zeer riante woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Ca 300 m² achtertuin op het zuid-westen
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Achterweg 16, 3171 EA Poortugaal

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest