Apollostraat 2 - Strijen

Verkocht

Deze voormalige praktijkruimte in het hart van het dorp Strijen, is getransformeerd naar een luxe “bungalowachtige” woning met ruime tuin en sfeervolle uitstraling. Niet alleen is de gehele binnenzijde gerenoveerd, maar ook de buitenzijde is aangepast aan de moderne eisen van deze tijd. Een luxe en complete woonkeuken, geheel nieuwe technische installatie, luxe badkamer en complete vloer-/ en wandafwerking zijn het resultaat. Uiteraard mogen de fraaie staal-glaspuien niet ontbreken!


104 m²


385 m³


300 m²

Tuin
196 m²


1x


2x


2x


4 m²

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Apollostraat 2
Postcode: 3291 TA
Plaats: Strijen
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Bungalow
Bouwjaar: 1978, renovatie in 2018
Overige inpandige ruimte
4 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: Tuin
Perceeloppervlak: ca 300 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken met eilandopstelling, inclusief apparatuur
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Ca 196 m² tuin rondom
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegrond

Locatie

Apollostraat 2, Strijen

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest