Bergweg 254, Rotterdam

Deze voormalige kantoorruimte gelegen vlakbij het centrum van Rotterdam, zullen wij transformeren naar een zeer ruime en luxe woning met tuin en eigen parkeergelegenheid. Deze toffe stadswoning is gelegen op twee etages (souterrain en beletage) en heeft een oppervlakte van in totaal 175m2. Deze woning zal beschikken over drie slaapkamers, een luxe badkamer, grote woonkeuken en de mogelijkheid een kantoorruimte aan huis te creëren. Stads wonen, nabij Rotterdam centrum in een levendige wijk met alle mogelijk luxe die je maar kunt wensen!

Woonoppervlakte
175m²

Inhoud
550m³


50m2

WC
3x


3x

Badkamer
2x


1x

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Liever een compleet afgewerkt pand, inclusief tuinaanleg, vloer-/wandafwerking, complete keuken en badkamers? Uiteraard organiseren wij dit in overleg graag. In een persoonlijk gesprek zullen alle details en mogelijkheden doorgenomen worden en een bezoek op locatie in het bestaande pand is uiteraard mogelijk.

Kenmerken

Adres: Bergweg 254
Postcode: 3035 BR
Plaats: Rotterdam
Prijs: Nog niet bekend
Aantal slaapkamers: 3
Status: In ontwikkeling
Mogelijke oplevering: In overleg
Soort object: Benedenwoning
Bouwjaar: 1930, transformatie in 2020
Overige inpandige ruimte
5 m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Mogelijkheid tot een zeer riante woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Ca 50 m²
VvE bijdrage: Nog niet bekend
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden en 3D tekeningen

Locatie

Bergweg 254, Rotterdam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest