Dam 17b - Schiedam

Verkocht

In hartje Schiedam-Centrum heeft Maelion een kantoorpand aangekocht aan de Dam 17. Dit kantoorpand bestaat uit een grote begane grond met groot souterrain en zal worden omgetoverd tot twee appartementen. Kenmerkend zijn de stadse ligging, hoge plafonds (3,75 meter), sfeervolle omgeving en het split-level niveau van de woonverdieping. Na renovatie zullen de volgende twee appartementen ontstaan:

  • Dam 17a, linker deel; begane grond en souterrain, ca 75m² woonoppervlak, twee slaapkamers, ruime woonkeuken en woonkamer.
  • Dam 17b, rechter deel; begane grond en souterrain, ca 75m² woonoppervlak, één slaapkamer, ruime woonkeuken en woonkamer.

Beide woningen zullen compleet worden gerenoveerd en krijgen een loftachtige en moderne uitstraling.


75 m²


242 m³


5 m²


1x


1x


1x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Dam 17-B
Postcode: 3111 BC
Plaats: Schiedam
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers: 1
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: 2019
Soort object: Maisonnette
Bouwjaar: 1980 transformatie 2018
Overige inpandige ruimte
0 m²
Gebouw gebonden binnenruimte: Balkon/loggia 5 m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Mogelijkheid tot een zeer riante woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Blokverwarming
Buitenruimte: Ca 5 m² balkon/loggia
VvE bijdrage: € 67,- per maand
Voorschot stookkosten: € 32,50 per maand

Plattegronden

Locatie

Dam 17-B - Schiedam

Prijs € 599.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest