W2 Emmastraat 11 te Poortugaal

Wonen in de Havenkerk!

Dit is één van onze nieuwste projecten, de transformatie van het voormalige kerkgebouw aan de Emmastraat 11 in Poortugaal naar drie ruime woningen!

Binnenkort zullen wij starten met de transformatie van het karakteristieke en charmante kerkgebouw aan de Emmastraat in Poortugaal. Wonen in de gezellige en authentieke dorpskern van het mooie Poortugaal met om de hoek diverse winkels en scholen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Gelegen nabij de mooie polder met aangrenzend het natuurgebied langs de Oude Maas en de Rhoonse Grienden, biedt deze woonlocatie een verscheidenheid aan diverse pluspunten.

Trost zijn wij om dit ontzettend mooie kerkje nieuw leven in te mogen blazen en om hier drie ruime woningen met eigen parkeergelegenheid en tuin te creëren. Wat ons betreft een unieke woonkans! Planning is om in het laatste kwartaal van 2024 te starten met deze transformatie. Momenteel zijn wij in afwachting van het verkrijgen van de bouwvergunning. Zodra deze er is, gaan wij starten.

Tevens zullen wij in opdracht van de Protestantse Gemeente Poortugaal het naastgelegen verenigingsgebouw De Haven gaan renoveren, zodat het hele gebied één uitstraling krijgt.

Dit betreft een vooraankondiging. Indien je interesse hebt in dit project, is er de mogelijkheid om je aan te melden. Binnenkort zullen wij met alle aanmelders, in samenwerking met verkopend makelaar VBW, een start verkoop op locatie plannen waarin we je meer informatie zullen verschaffen. Een persoonlijke uitnodiging, ontvang je na aanmelding. Aanmelden kan via post@maelion.nl.

Woonoppervlakte122m²

Inhoud
490m³

117m²

WC
2x


4x

Badkamer
1x


1x

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Liever een compleet afgewerkt pand, inclusief tuinaanleg, vloer-/wandafwerking, complete keuken en badkamers? Uiteraard organiseren wij dit in overleg graag. In een persoonlijk gesprek zullen alle details en mogelijkheden doorgenomen worden en een bezoek op locatie in het bestaande pand is uiteraard mogelijk.

Kenmerken

Adres: Emmastraat 11, woning 2
Postcode: 3171 AH
Plaats: Poortugaal
Prijsindicatie: vanaf € 525.000,- k.k.
Aantal slaapkamers: 4
Status: Start transformatie Q4 2024
Mogelijke oplevering: In overleg
Soort object: Benedenwoning (tussenwoning)
Bouwjaar: 1930, transformatie in 2024
Overige inpandige ruimte
Niet van toepassing
Perceeloppervlak: 117 m2
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Mogelijkheid tot een zeer riante woonkeuken
Aantal woonlagen: 3
Verwarming/ warm water: Warmtepomp/boiler
Buitenruimte: Ca 50 m2
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden en 3D tekeningen

Locatie

Emmastraat 11 Poortugaal

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest