Havenstraat 87- Vlaardingen

In 2015 hebben wij het pand van een voormalige bakkerij aan de Havenstraat 87 en 89 in Vlaardingen aangekocht. Dit pand met een leuke ligging in het gezellige centrum van Vlaardingen en tegelijkertijd eigen terras/balkon aan de haven van Vlaardingen, hebben wij gerenoveerd tot twee appartementen, waarvan Havenstraat 87 gelegen is op de eerste verdieping.

De woning op de eerste verdieping is getransformeerd naar een driekamerappartement met een woonoppervlakte van 81m² en beschikt over een ruim terras van maar liefst 29m² aan de haven van Vlaardingen.


81m²


240m³

29m²


1x


1x


2x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Havenstraat 87
Postcode: 3131 BD
Plaats: Vlaardingen
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: n.v.t.
Soort object: Appartement
Bouwjaar: Transformatie in 2015
Overige inpandige ruimte
Gebouw gebonden buitenruimte: 29 m² dakterras
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie: Eigen grond
Keuken: Luxe keuken
Aantal woonlagen: 1
Gelegen op: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: 29m² dakterras
VvE bijdrage: Nog niet bekend
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Locatie

Havenstraat 87, 3131 BD Vlaardingen

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest