Achterom 22- Vlaardingen

Verkocht

In 2018 hebben wij de transformatie afgerond van een voormalig winkelpand naar 4 luxe appartementen en een parkeerplaats in het centrum van Vlaardingen. Achterom 22 is een benedenwoning gelegen aan de Hoogstraat van circa 100 m2. Deze woning heeft twee slaapkamers en een balkon. Tevens heeft de woning een woonkeuken met luxe mat-zwarte afwerking voorzien van een eiland. De woning heeft een stijlvolle badkamer en toilet. Vanuit de keuken en woonkamer is er een directe toegang tot de Hoogstraat! 

Alle vier de appartementen zijn compleet gerenoveerd. Dat houdt in nieuwe vloeren, wanden en plafonds. Compleet nieuwe gas-/ water-/ elektra-/ riool-/ en CV- installaties. Kunststof of aluminium kozijnen met hoog-rendementsglas.  Luxe vloerafwerkingen. Compleet nieuwe badkamers en toiletten in diverse kleurstellingen. Nieuwe keukens voorzien van alle gemakken in diverse opstellingen en afwerkingen. Kortom, jouw complete woonstart.


99 m²


354 m³


8 m²


1x


1x


2x


inpandig

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Achterom 22
Postcode: 3131 BM
Plaats: Vlaardingen
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Benedenwoning met balkon
Bouwjaar: 1930 transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte
0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: Groot balkon van 8m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Groot balkon van 8 m²
VvE bijdrage: € 79,37 per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

 

Plattegronden

Locatie

Achterom 22 - Vlaardingen

Prijs € 225.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest