Achterom 26- Vlaardingen

Verkocht

Sneak preview: compleet gerenoveerd en luxe wonen in hartje Vlaardingen? Binnenkort in verkoop, jouw complete woonstart!!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de transformatie van een voormalig winkelpand naar 4 luxe appartementen en een parkeerplaats in hartje centrum Vlaardingen. De getoonde beelden geven een impressie van het eindresultaat. Naar verwachting zijn alle woningen medio augustus/september klaar voor de verkoop. Heeft een van de woningen jouw aandacht getrokken? Neem dan contact op met ons, geef jouw eerste voorkeur op en je ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de start verkoop!

Wat kun je verwachten:

Achterom 20: benedenwoning ca 92m2 met tuin en eerste recht van koop op een parkeerplaats. Twee ruimte slaapkamers, riante en zeer luxe badkamer met ligbad. Woonkeuken in hoogglans wit met stenen werkblad, zeer riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Diverse inbouwnissen en staal-glaspuien!

Achterom 22: benedenwoning aan de Hoogstraatzijde gelegen van ca 100 m2. Twee slaapkamers en een balkon. Aparte woonkeuken met spectaculaire mat-zwarte keuken voorzien van een eiland. Stijlvol afgewerkte badkamer en toilet. Vanuit de keuken en woonkamer een direct toegang tot de Hoogstraat!

Achterom 24: maisonnette van ca 60m2. Loftachtige indeling op de slaapverdieping. Luxe L- vormige mat-zwarte inbouwkeuken, hoogwaardige afwerking van sanitair.

Achterom 26: maisonnette van ca 60m2 met dakterras van 26m2. Loftachtige indeling op de slaapverdieping. Recht opgestelde witte hoogglans keuken voorzien van alle apparatuur.

Alle woningen zijn compleet gerenoveerd. Dat houdt in, nieuwe vloeren-, wanden-, plafonds. Compleet nieuwe gas-/ water-/ electra-/ riool-/ en CV installaties. Kunststof of aluminium kozijnen met hoog-rendementsglas.  Luxe vloerafwerkingen. Compleet nieuwe badkamers en toiletten in diverse kleurstelling. Compleet nieuwe keukens voorzien van alle gemakken in diverse opstellingen en afwerkingen. Kortom, jouw complete woonstart.

Neem contact op, geef je voorkeur door en ontvang een exclusieve uitnodiging voor de start verkoop!


61 m²


190 m³


26 m²


1x


2x


2x


5 m²

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Achterom 26
Postcode: 3131 BM
Plaats: Vlaardingen
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Maisonnette met dakterras
Bouwjaar: 1930 transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte 0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: Groot dakterras van 26 m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Groot dakterras van 26 m²
VvE bijdrage: € 50,51 per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Achterom 26 - Vlaardingen

Prijs € 155.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest