Achterom 24 - Vlaardingen

Verkocht

In 2018 hebben wij de transformatie afgerond van een voormalig winkelpand naar 4 luxe appartementen en een parkeerplaats in het centrum van Vlaardingen. Achterom 24 is een maisonnette van ongeveer 60m2 met een loftachtige indeling op de slaapverdieping. De woning heeft een luxe L-vormige mat-zwarte inbouwkeuken en een hoogwaardige afwerking van sanitair.

Alle vier de appartementen zijn compleet gerenoveerd. Dat houdt in nieuwe vloeren, wanden en plafonds. Compleet nieuwe gas-/ water-/ elektra-/ riool-/ en CV- installaties. Kunststof of aluminium kozijnen met hoog-rendementsglas.  Luxe vloerafwerkingen. Compleet nieuwe badkamers en toiletten in diverse kleurstellingen. Nieuwe keukens voorzien van alle gemakken in diverse opstellingen en afwerkingen. Kortom, jouw complete woonstart.


58 m²


177 m³


dakterras mogelijk


1x


2x


2x


5 m²

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Liever een compleet afgewerkt pand, inclusief tuinaanleg, vloer-/wandafwerking, complete keuken en badkamers? Uiteraard organiseren wij dit in overleg graag. In een persoonlijk gesprek zullen alle details en mogelijkheden doorgenomen worden en een bezoek op locatie in het bestaande pand is uiteraard mogelijk.

Kenmerken

Adres: Achterom 24
Postcode: 3131 BM
Plaats: Vlaardingen
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Maisonnette
Bouwjaar: 1930 transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte
0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: Niet van toepassing
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: 0 m²
VvE bijdrage: € 54,11 per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Achterom 24 - Vlaardingen

Prijs € 155.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest