Achterom 20- Vlaardingen

Verkocht
Compleet gerenoveerd en luxe wonen in hartje Vlaardingen Onlangs hebben wij de transformatie afgerond van een voormalig winkelpand naar 4 luxe appartementen en een parkeerplaats in het centrum van Vlaardingen. Achterom 20 is een benedenwoning van 92m2 met tuin en eerste recht van koop op een parkeerplaats. Deze woning heeft twee ruime slaapkamers en een riante en zeer luxe badkamer met ligbad. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met stenen werkblad. Het appartement beschikt over een grote woonkamer met diverse inbouwnissen, een staal-glas pui en openslaande deuren naar de tuin.  Alle vier de appartementen zijn compleet gerenoveerd. Dat houdt in nieuwe vloeren, wanden en plafonds. Compleet nieuwe gas-/ water-/ elektra-/ riool-/ en CV- installaties. Kunststof of aluminium kozijnen met hoog-rendementsglas.  Luxe vloerafwerkingen. Compleet nieuwe badkamers en toiletten in diverse kleurstellingen. Nieuwe keukens voorzien van alle gemakken in diverse opstellingen en afwerkingen. 

92 m²

292 m³

Tuin 67 m²

1x

1x

2x

Parkeerplaats auto 1x optie tot koop

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Achterom 20
Postcode: 3131 BM
Plaats: Vlaardingen
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Benedenwoning met tuin
Bouwjaar: 1930 transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte 0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: Grote tuin van 67 m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Grote tuin van 67 m²
VvE bijdrage: € 79,37 per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Achterom 20 - Vlaardingen

Prijs € 175.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest