Jonkerlofts, Rotterdam

Wonen op een locatie met letterlijk alle stadse voorzieningen binnen handbereik! Maelion heeft de voormalige drukkerij aan de rand van het bruisende stadscentrum van Rotterdam getransformeerd naar vier riante LOFT-woningen gelegen aan het Linker Rottekadehof in Rotterdam.

De woningen hebben een karakteristieke en industriële jaren ’50-uitstraling met hoge plafonds, betonelementen en unieke lichtstraten gekregen. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde zijn hoogwaardig gerenoveerd, waarbij de meest moderne materialen zijn toegepast en de isolatie optimaal is.

Het Linker Rottekadehof bevindt zich precies halverwege de levendige Meent en Pannekoekstraat en het hippe gebied rondom het Noordplein en de Zwaanshals. Beide plekken zijn op circa 5 minuten loopafstand van de locatie verwijderd. Diverse supermarkten, avondwinkels, leuke boetiekjes, de Markthal en een tramhalte met directe verbinding naar hartje centrum liggen op steenworp afstand. Bovendien is er een enorme keuze aan gezellige horecagelegenheden. Voor wie de natuur wil opzoeken is het Kralingse Bos en de Kralingse Plas eenvoudig per fiets te bereiken in circa 10 minuten.


108m² – 156m²


440m³ – 620m³

36a & 36b 31-38m²


32a & 32b
15m²


1x


2x


2x/3x

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Linker Rottekadehof 32a, 32b, 36a & 36b
Postcode: 3031 XN
Plaats: Rotterdam
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: Twee tot drie
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Opgeleverd
Soort object: Loftwoningen
Bouwjaar: Transformatie in 2017
Overige inpandige ruimte
Gebouw gebonden binnenruimte: 32a & 32b een dakterras en 36a & 36b een patio
Perceeloppervlak: 140m² tot 200m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Zeer riante keuken
Aantal woonlagen: 32a & 32b twee lagen, 36a & 36b een laag
Gelegen op: Begane grond (alle woningen) en souterrain (32a en 32b)
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Dakterras van 15m² (32a & 32b) en patio van 31m² (36b) tot 38m² (36a)
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden en 3D tekeningen

Plattegrond begane grond 34A
Plattegrond kelder 34A
Dakterras 34A
Plattegrond begane grond 34B
Plattegrond kelder 34B
Dakterras 34B
Plattegrond 36A
Plattegrond 36B

Locatie

Linker Rottekadehof 32, Rotterdam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest