Karel de Stoutestraat 11 - Rotterdam

Verkocht

In de sfeervolle wijk Oud Charlois hebben wij het gebouw op de hoek van de Karel de Stoutestraat en de Wolphaertstraat gerenoveerd. Dit voormalige maatschappelijk bestemde en gebruikte pand gebouwd in 1995, is omgetoverd tot vier zeer riante eengezinswoningen en drie ruime appartementen.

De woningen en appartementen zijn gelegen in Oud-Zuid, een stukje Rotterdam met een eigen karakter dat grotendeels bewaard is gebleven. Oud-Zuid biedt de voordelen van wonen in een wereldstad, met volop mogelijkheden voor vertier, sport en recreatie, maar dan met een dorps karakter. De Nieuwe Maas, het stadscentrum, Katendrecht en de Wilhelminapier zijn snel bereikbaar. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand, waarbij je kunt kiezen tussen water, weg en rails. Ook voor de winkels hoef je niet ver te lopen, deze zijn allen te vinden aan de Wolphaertsbocht.

De volgende vier eengezinswoningen zijn gerealiseerd:

  • Karel de Stoutestraat 11, hoek-eengezinswoning, 130m² woonoppervlak, 312m³ inhoud.
  • Karel de Stoutestraat 13, tussen-eengezinswoning, 143m² woonoppervlak, 340m³ inhoud.
  • Wolphaertstraat 88, hoek-eengezinswoning, 148m² woonoppervlak, 350m³ inhoud.
  • Wolphaertstraat 90, tussen-eengezinswoning, 150m² woonoppervlak, 350m³ inhou

De woningen zijn ieder voorzien van een complete en luxe afwerking. Iedere woning beschikt over een ander type keuken, badkamer en vloerafwerking. Het zijn instapklare woningen voorzien van een fraaie openkeuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer en sanitair en mooi afgewerkte vloeren, wanden- en plafonds. Zelfs de achtertuin is al aangelegd.

Kortom jouw complete woonstart! Vrijdag verhuizen en zaterdagavond, na een warme douche, onder het genot van een hapje en drankje de housewarming!!!


130 m²


312 m³


100 m²

Tuin
25 m²


1x


2x


3x


5 m²

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Karel de Stoutestraat 11
Postcode: 3082 BH
Plaats: Rotterdam
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 3 (mogelijkheid tot 4)
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Eengezinswoning
Bouwjaar: 1995 en renovatie in 2017
Overige inpandige ruimte
Diverse
Gebouw gebonden buitenruimte: Tuin 25 m²
Perceeloppervlak: 100 m²
Eigendomssituatie Afgekochte erfpacht tot 19-3-2045
Keuken: Luxe woonkeuken inclusief apparatuur
Aantal woonlagen: 3
Verwarming/ warm water: Individuele CV installatie
Buitenruimte: Tuin 25 m²
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing, eigen installatie

Plattegronden

Locatie

Karel de Stoutestraat 11, Rotterdam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest