Komijnhof 3 - Hoogvliet

Verkocht

Onlangs hebben wij de transformatie van een voormalige tweelaagse kantoorruimte aan het Komijnhof 1 en 3 in Hoogvliet afgerond. Wij hebben deze ruimte getransformeerd naar twee zeer ruime appartementen van 143m² per appartement. Deze appartementen beschikken over veel hoogte (plafondhoogte 3,46 meter), waardoor ze ruim aanvoelen. Onder andere de staal-/glaspuien, de keuze voor keuken en badkamer en verdere afwerking zorgen voor een industriële look met een loftachtige uitstraling.

Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum van Hoogvliet met een gevarieerd aanbod aan winkels. In de nabije omgeving is ook natuur te vinden in onder andere het Ruigeplaatbos langs de Oude Maas.


143 m²


600m³


14m²


1x


2x


3x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

 

Adres: Komijnhof 3
Postcode: 3193 JJ
Plaats: Hoogvliet
Prijs: Verkocht 
Aantal slaapkamers: 3
Status: Verkocht 
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Appartement
Bouwjaar: Transformatie in 2020
Overige inpandige ruimte:
14m² boven de badkamer
Gebouw gebonden buitenruimte: Balkon van 14m²
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Balkon van 14m²
VvE bijdrage: € 75,- per maand
Voorschot stookkosten: € 36,- per maand

 

Locatie

Komijnhof 1, 3193 JJ Hoogvliet

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest