Kruisweg 44 - Bleiswijk

Verkocht
Deze voormalige tuinderswoning is gelegen op een perceel van 468m², heeft een woonoppervlak van 150m² en beschikt naast een riante tuin van 350m² over een ruim dakterras grenzend aan de woonkeuken.

De woning bestaat uit drie woonlagen en beschikt over vier slaapkamers. Onder het dakterras grenzend aan de keuken, ligt een carport en tevens heeft de woning een grote garage. De woning is inmiddels compleet gerenoveerd. Naast de interne verbouwing is ook de buitenzijde van de woning aangepakt.

De directe omgeving van de woning staat op het punt te veranderen in een prachtige kleinschalige nieuwbouwwijk (Hof van Schie) met vrijstaande woningen en twee-onder-1-kap woningen.


150 m²


1x


468 m²


2x


800 m³


58 m²


350 m²


33 m²


4x


37 m²

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Kruisweg 44
Postcode: 2665 HC
Plaats: Bleiswijk
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers: 4
Status: Verkocht 
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1978, transformatie in 2019
Overige inpandige ruimte:
garage (58 m²)
Gebouw gebonden buitenruimte: 350 m² tuin
Perceeloppervlak: 468 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 3
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: 350 m² tuin, 33 m² dakterras
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Kruisweg 44, 2665 HC Bleiswijk

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest