Rotterdamsedijk 2b - Schiedam

Op de grens van Rotterdam-Schiedam hebben wij een ruim en bijzonder kantoorpand aangekocht. Het kantoorpand, op dit moment bestaande uit één kantoorruimte verdeeld over de begane grond en het souterrain, zal volledig worden getransformeerd naar twee zeer bijzondere en ruime appartementen. Kenmerken zullen zijn; industriële ’50-tiger jaren uitstraling van beton, staal en glas, hoge plafonds op de begane grond en een luxe afwerking met complete oplevering.

Appartement 2b zal na renovatie beschikken over een riante woonkeuken, ruime woonkamer, loggia, berging, toilet en hal op de begane grond. In het souterrain zullen drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en inloopkast gecreëerd worden.


139 m²


420 m³


7,5 m²


1x


2x


3x


6 m²

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Rotterdamsedijk 2b
Postcode: 3112 BA
Plaats: Schiedam
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 3
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: N.v.t.
Soort object: Benedenwoning met souterrain en loggia
Bouwjaar: 1950, renovatie 2017
Overige inpandige ruimte:
 Fietsenberging
Gebouw gebonden buitenruimte: Loggia van 7,5 m2
Perceeloppervlak: n.v.t.
Eigendomssituatie Eigen grond
Keuken: Woonkeuken met kookeiland
Aantal woonlagen: 2
Gelegen op: Souterrain en begane grond
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Loggia van 7,5 m2
VvE bijdrage: € 82,50,- per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing, eigen installatie

Plattegronden

Locatie

Rotterdamsedijk 2B, Schiedam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest