Rotterdamsedijk 2a - Schiedam

Verkocht

Op de grens van Rotterdam-Schiedam hebben wij een ruim en bijzonder kantoorpand aangekocht. Het kantoorpand, op dit moment bestaande uit één kantoorruimte verdeeld over de begane grond en het souterrain, zal volledig worden getransformeerd naar twee zeer bijzondere en ruime appartementen. Kenmerken zullen zijn; industriële ’50’er jaren uitstraling van beton, staal en glas, hoge plafonds op de begane grond en een luxe afwerking met complete oplevering.

Appartement 2a zal na renovatie beschikken over een woonkeuken, woonkamer, loggia, berging, toilet en hal op de begane grond. In het souterrain zullen twee ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd worden.


81 m²


294 m³


6,4 m²


1x


2x

2x


6 m²

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.
Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Rotterdamsedijk 2a
Postcode: 3112 BA
Plaats: Schiedam
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: N.v.t.
Soort object: Benedenwoning met souterrain en loggia
Bouwjaar: 1950, renovatie in 2017
Overige inpandige ruimte:
 Fietsenberging
Gebouw gebonden buitenruimte: Loggia van 6 m²
Perceeloppervlak: n.v.t.
Eigendomssituatie Eigen grond
Keuken: Woonkeuken op de begane grond voorzien van alle apparatuur en luxe
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Loggia van 6 m²
VvE bijdrage: € 82,50,- per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing, eigen installatie

Plattegronden

Locatie

Rotterdamsedijk 2A, Schiedam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest