Stadhoudersstraat 10a - Rijswijk

Verkocht

In de gezellige en mooie buurt, Oud Rijswijk, hebben wij een voormalige bedrijfsruimte/kantoorruimte van in totaal 150m² getransformeerd naar een stoere, moderne en zeer ruime benedenwoning met tuin. De achterzijde is voorzien van een grote glazen pui waardoor er veel lichtinval is gecreëerd en er een prachtig uitzicht is ontstaan op park Hofrust. De woning heeft een luxe keuken met kookeiland, een ruime badkamer met douche en bad, twee slaapkamers, een werkruimte, ruime berging en een tuin grenzend aan het park.


150 m²


550 m³

Tuin
25 m²


1x


2x


2x


9 m²

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Stadhoudersstraat 10a
Postcode: 2282 PP
Plaats: Rijswijk
Prijs: Niet van toepassing
Aantal slaapkamers:  2
Status: Verkocht
Mogelijke oplevering: Niet van toepassing
Soort object: Benedenwoning
Bouwjaar: 1930, transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte
9 m²
Gebouw gebonden buitenruimte:  25 m² tuin/terras
Perceeloppervlak: 194 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: 25 m² achtertuin/terras
VvE bijdrage: € 121,46 per maand.
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegrond

Locatie

Stadhoudersstraat 10a, Rijswijk

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest